Máxima's favorieten

Welke kleding draagt Máxima meerdere keren? Is het leuk? Zit het lekker? Wat is de reden dat het zo vaak wordt gedragen. Ze heeft ook van verschillende kledingstukken, hetzelfde model maar dan een (of meer) andere kleur(en). Is het haar favoriete outfit? Wie weet... bekijk het hier.


Oranje onder ;-) !

Tijdens de uitreiking van de appeltjes van Oranje op 12 mei 2009 droeg prinses Máxima vrolijke kleding. Een leuke, bijzondere oranje rok die naar onder toe iets strakker werd. Erboven een lichtkleurige top. Met het losse haar erboven zag het er speels en vrolijk uit. November 2009 trok de prinses dit weer uit de klerenkast en zij droeg het bij het staatsbezoek aan Mexico. Dit keer in combinatie met een licht vestje en een lichte hoed. Ze draagt er dan ook mooie sieraden in de oranje tint bij.


Niet alleen voor prinsjesdag!

18 september 2007 droeg prinses Máxima een mooie beige galajapon op prinsjesdag. Hij is een beetje verstopt onder een mooi jasje en een blikvangende hoed. De galajurken die de prinses draagt zie je regelmatig meerdere keren verschijnen. En ja, november 2009 was het prijs. Hij was weer vanonder het stof gehaald en de japon kleedde Máxima mooi af tijdens het staatsbezoek aan Mexico. 2 jaar later past hij dus nog steeds!


Vrolijke kleuren!

Prinses Máxima draagt hier een mooie kleurrijke combinatie die ze inmiddels al meerdere keren aan heeft gehad. Ze droeg het voor de eerste keer bij het bezoek van het Hertogelijk paar van Luxemburg toen zij in Leiden een bezoek brachten aan het UMC, april 2006. Prinses Máxima droeg het in combinatie met een mooie kleur hoed.
Drie jaar later trekt ze het vrolijke setje weer uit de kast. Deze keer geen hoed maar nu wel een ander paar schoenen en handtasje erbij. Het staat haar nog steeds erg goed!
Prinses Máxima heeft het ook een keer in combinatie met een roze broek gedragen.


Na 4 jaar nog leuk!

Vier jaar geleden droeg prinses Máxima een prachtig ensemble in zalmroze. 22 mei 2004 trouwde de kroonprins van Spanje en prinses Máxima en prins Willem-Alexander waren uiteraard ook bij het feest aanwezig. Prinses Máxima zag er stralend uit. 26 september 2008 droeg ze dezelfde jurk in Haarlem. Zonder de jas maar wel met een hele mooie stola erbij. Na vier jaar past het haar nog en ze vindt het blijkbaar leuk om het nog eens te dragen. Waarom niet?


Mooi zwart!

Prinses Máxima heeft dit setje nu al bij zo 5 verschillende gelegenheden gedragen. Ze draagt het blijkbaar nogal graag en voor mij is dat ook geen probleem. Ik vind het haar mooi staan en het is een mooi pakje. Ze heeft het twee keer in 2006 en twee keer in 2007 gedragen. Ze droeg het voor het eerst op 19 oktober 2006. Ze ging de ochtend naar de uitreiking van de Mozaïeksubsidies in het NWOgebouw in Den Haag. Diezelfde dag is ze in Den Haag aanwezig, met haar man en het kroonprinselijk paar van België, bij de opening van de tentoonstelling ‘Rubens en Brueghel Samen’. 27 november 2006 is de tweede dag dat prinses Máxima dit pakje in het openbaar draagt. Ze is dan aanwezig bij de lancering van de televisieserie C-Yourself in Amsterdam.
In 2007 is ze ook twee keer met deze outfit te zien. In Moskou moet ze aanwezig zijn om als lid van de VN-Adviseursgroep voor een Toegankelijke Financiële Sector te spreken op een conferentie over microfinanciering. Ze draagt daar wederom het zwarte pakje. Twee weken later reikt prins Willem-Alexander op Paleis Noordeinde de Erasmusprijs 2007 uit aan de Hongaarse filmmaker en mediakunstenaar Péter Forgács. Hierbij was ook de koningin aanwezig.
Nou ja, het is dus wel goed uitgedragen dit pakje. Ze heeft het sinds november 2007 niet meer aangehad in het openbaar. Ik ben benieuwd of het zó lekker zit dat ze het nog meer gaat dragen. Het staat haar in ieder geval erg goed.


Leuk rokje!

Hier de fotos waarop je een heel bekend rokje/pakje kan zien. Prinses Máxima droeg dit rokje hiervan de eerste keer op Koninginnedag 2004. Deze outfit die ze daar aan had was zo gaaf! De tweede keer droeg ze dit rokje in combinatie met een jasje bij het bezoek aan Marokko. Maar daarna liet ze het niet in de kast hangen. 18 september 2006 droeg Máxima het toen zij een boek in ontvangst nam in Den Haag. De sieraden die zij bij deze oufit draagt is elke keer wat anders. Het tasje zien we twee keer terugkomen. De schoenen zien we wel elke keer terugkomen.


Hip jeansjack!

Wat een super sportief en leuk jack! Prinses Máxima droeg het spijkerjack van dit stel, zoals je hierboven zag, de eerste keer op Koninginnedag 2004. Het is een leuk hip jack, en ze combineert het perfect met dat leuke rokje en de rode baret. In haar vrije tijd is ze in Argentinie ook gespot met die leuke jack. Het jack is waarschijnlijk leuk te combineren met zowel rokken als broeken. In Argentinie droeg ze er een witte broek onder wat ook heel goed kan.


Saai beige?

21 juni 2006 wonen Máxima en Willem-Alexander de wedstrijd Nederland-Argentinie bij in Frankfurt. We zien een stralende, ontspannen Máxima op de tribune in een lichte makkelijke outfit verschijnen. Ik vind ze er op de foto's echt goed uitzien! Een kleine twee maanden later is er samen met het Japans prinselijk paar en de kinderen een fotosessie op Paleis het Loo. Dan zien we dat Máxima precies hetzelfde weer aan heeft. 24 mei 2008 zien we haar weer met deze outfit lopen. Ze was namelijk bij de uitreiking van de Four Freedom Awards aanwezig in Middelburg. Toen droeg ze het in combinatie met een zelfde kleur hoed. Een leuk setje!


Lekker fel...

Prinses Máxima draagt een lekker zomers en fel setje hier op de foto's! Een combinatie van rose met rood. Erg leuk!


Wit goud!

Koningin Beatrix, Prins Willem Alexander en Prinses Máxima zijn op staatsbezoek in Argentinie. Op 31 maart 2006 draagt zij een leuke lichte outfit met een leuke cowboyhoed. Blijkbaar vind Máxima dit ook leuk want zij draagt het ruim een half jaar later als zij in Amsterdam een oratie bijwoont op de vrije universiteit daar. In Argentinie draagt zij er een cowboyhoed bij wat ik erg leuk vind staan. Behalve het enveloppe-tasje en haar 'jurk' (ik weet even het goede woord ervoor niet) draagt zij in Amsterdam alles anders. Een andere top, een andere rok, (voor zover ik dat kan zien dan...) en andere schoenen. Wat mij betreft mag ze dit pak nog wel een keer dragen. Maar dan wel de cowboyhoed erbij ;-)!


Speelse rok!

Het is 5 november 2004. Prinses Máxima houd een speech op een parlementaire conferentie in Den Haag. Ze draagt een leuk licht effen jasje met daaronder een speelse rok met 'punten'. Een leuke combi. Een klein jaar later (17 oktober 2005) zien we haar weer die rok dragen alleen dan in combinatie met een roodrose jas en hoed! Deze combinatie vind ik zelf het leukste van de drie! Weer 6 maanden later, 30 april 2006, draagt zij op de verjaardag van koning Carl Gustaf weer de rok. Nu in combinatie met een donkeroranje hoed en jack. Ze weet het elke keer weer leuk te combineren vind ik!


Hoed en jack maal twee...

....en ook nog eens koningsgezind die kleur. Het is prinsjesdag 2005. Prinses Maxima draagt een knaloranje lange jurk met daarover heen een donkeroranje jack en een hoed in diezelfde kleur! Een heel mooie outfit voor een dag als deze! Ruim een half jaar later draagt ze exact hetzelfde jack en dezelfde hoed op een kortere rok bij de 60ste verjaardag van de koning van zweden! De schoenen draagt ze bij beide gelegenheden! Ik vind de outfit van prinsjesdag echt sjiek!


Oranjegezind...

Twee keer heeft de prinses ook deze jurk gedragen. Eerst bij prinsjesdag 2005 in Den haag. Daar droeg ze hem gecombineerd met een oranje jasje erover en een oranje hoed. Een mooi geheel! De tweede keer droeg prinses Máxima deze jurk bij een diner op het verjaardagsfeestje (70) van Koningin Sonja in Noorwegen. Bij aankomst droeg ze de blauwe jas erover, maar bij het diner had ze een bijpassende oranje stola over haar schouders.


Puur goud...

... ze durft nogal met zo een effen gouden pak. Prinses Máxima vindt het blijkbaar erg leuk want ze heeft het al twee keer gedragen. Ik moet zeggen dat het haar ook goed staat. Ze droeg dit pak voor de eerste keer bij een bezoek aan Chili. De Koningin bracht van 19 tot 22 maart 2003 een staatsbezoek aan Chili. Zij werd vergezeld door de Prins van Oranje en Prinses Máxima. Op 1 februari mocht ik haar live zien en het zag er sjiek uit, kan ik je vertellen. Soms lijkt het op de foto's zoveel minder mooi als in het echt. Prinses Máxima droeg deze feestelijke outfit toen Prinses Margriet en Koningin Beatrix samen hun verjaardag vierden met een feestelijke matinee in theater Carré in Amsterdam. Er zijn die dag ook nieuwe officiele foto's gemaakt van de prinsen en prinsessen zie de foto rechts.


Witte jas...

Deze witte jas droeg de prinses twee keer. 6 februari 2007 droeg prinses Máxima deze 'jas' toen ze het boekje Kindertelefoontips in ontvangst nam in Den Haag. Toen had ze 'm gecombineerd met een zwarte broek eronder. Een kleine maand later droeg de prinses deze jas weer maar toen iets aangepast naar de rest van haar kleding. De knoopjes met donkerrode strikjes en deze kleur ook in de hoed en de jurk die ze eronder draagt. Zo ziet de 'jas' er gelijk heel anders uit! Het was bij het bezoek aan Turkije toen ze een boottocht gingen maken over de rivier de Bosporus, 1 maart 2007.